Makers opgelet, doe mee aan de tweede editie van de Maker Faire Delft!

Op 13 & 14 mei 2023 komt het maakfestival, de Maker Faire, opnieuw naar Delft. Het thema voor dit jaar is: Making for a better society.

Dit keer strijkt dit spetterende maakevent neer op de TU Delft campus en in TU Delft Science Centre. Dat de Maker Faire en Delft goed samengaan bewijst het enthousiasme rondom de eerste editie met meer dan 80 makers en ruim 2250 bezoekers.

De Maker Faire is een festival dat bekend staat om het vieren van de creativiteit en waarbij maken centraal staat. Iets wat perfect aansluit bij de TU Delft en de stad. Die zich laten kenmerken door de innovatieve technologie en een rijke historie van ambachten.

Wij zijn blij te mogen mededelen dat de Call for Makers voor de Maker Faire Delft nu open is! Deze vakterm, waarnij men zich kan aanmelden als exposant. Laat dit jou hart als maker, ingenieur, hobbyist of knutselaar sneller kloppen? Dit is jouw kans om je werk aan een groter publiek te introduceren.

Eind april zal de Call For Makers sluiten en zal het programma verder bekend worden gemaakt. Wij hopen ook dit jaar weer een mooie lijst met Delftse-makers te kunnen presenteren. Wil jij graag langs komen op de Maker Faire? Vanaf april is het ook mogelijk een kaartje te kopen voor dit Maak-weekend, zodat jij niks hoeft te missen!

Wij bieden met Maker Faire Delft een mooi platform aan alle Delftse makers en hopen zo jong en oud te inspireren om ook zelf te gaan maken!