Media & Publicaties

Presskit Maker Faire Delft 2023.

Download de logo’s, posters, unieke filmpjes of gebruik de social media tekst templates.


Voorbeeldteksten NL Instagram/ Facebook post: 

Let’s meet @Maker Fair Delft 

Ik ben een trotse Maker op de Maker Faire Delft met het thema Making for a better society. Bezoek mijn eigen activiteit en check mijn persoonlijke Make-Page: delft.makerfaire.com/maker/entry/(check de website voor je entry code, dit is jouw page). Met meer dan 100+ enthousiaste Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. Koop snel je tickets en dan hoop ik je te zien op 13 & 14 mei 2023! 
#makerfaire #indelft #tudelft #maakhetzelf #diyculture #makerfairedelft 

Voorbeeldtekst NL Twitter: 

Let’s meet @MakerFaireDelft 

Ik ben een trotse Maker op de Maker Faire Delft. Bezoek mijn eigen activiteit op 13 & 14 mei. Met meer dan 100+ Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. Koop snel je tickets. #makerfaire #indelft 

Voorbeeldtekst NL LinkedIn: 

Let’s meet @Maker Fair Delft 

Ik ben een trotse Maker op de @Maker Faire Delft. Een initiatief van @TU Delft Science Centre. Bezoek tijdens dit maakfestival mijn eigen activiteit en check mijn persoonlijke Make-Page: delft.makerfaire.com/maker/entry/ (check de website voor je entry code, dit is jouw page). Met meer dan 100+ enthousiaste Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. 
De kaartverkoop is nu gestart.  
#makerfaire #indelft #tudelft #maakhetzelf #diyculture #makerfairedelft 


Maker Faire Delft 2022 Highlights

Maker Faire Delft 2022 Foto’s 5 juni

Maker Faire Delft 2022 Foto’s 4 juni