Media & Publicaties

Bekijk de foto’s, aftermovies of download de logo’s, posters en persberichten.


Presskit 2023

Promo video Maker Faire Delft 2023

Call for Makers 2023 – Presskit

Maker Faire Delft 2023 – Call for Makers

Voorbeeldteksten NL Instagram/ Facebook post: 

Let’s meet @Maker Fair Delft 

Ik ben een trotse Maker op de Maker Faire Delft met het thema Making for a better society. Bezoek mijn eigen activiteit en check mijn persoonlijke Make-Page: delft.makerfaire.com/maker/entry/(check de website voor je entry code, dit is jouw page). Met meer dan 100+ enthousiaste Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. Koop snel je tickets en dan hoop ik je te zien op 13 & 14 mei 2023! 
#makerfaire #indelft #tudelft #maakhetzelf #diyculture #makerfairedelft 

Voorbeeldtekst NL Twitter: 

Let’s meet @MakerFaireDelft 

Ik ben een trotse Maker op de Maker Faire Delft. Bezoek mijn eigen activiteit op 13 & 14 mei. Met meer dan 100+ Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. Koop snel je tickets. #makerfaire #indelft 

Voorbeeldtekst NL LinkedIn: 

Let’s meet @Maker Fair Delft 

Ik ben een trotse Maker op de @Maker Faire Delft. Een initiatief van @TU Delft Science Centre. Bezoek tijdens dit maakfestival mijn eigen activiteit en check mijn persoonlijke Make-Page: delft.makerfaire.com/maker/entry/ (check de website voor je entry code, dit is jouw page). Met meer dan 100+ enthousiaste Makers belooft het een waar maakspektakel te worden vol workshops, demo’s, lezingen en entertainment. 
De kaartverkoop is nu gestart.  
#makerfaire #indelft #tudelft #maakhetzelf #diyculture #makerfairedelft