Vanuit heel de wereld is de Maker Faire community druk bezig met het zoeken naar manieren om makers online te ondersteunen: hoewel veel face-to-face evenementen zijn afgelast, biedt het internet een mooie manier om toch projecten te kunnen laten zien aan iedereen die daar in geïnteresseerd is.

Dat is ook precies de reden waarom de Maker Faire community hun bestaande Maker Camp programma in een nieuw jasje heeft gestoken: op het nieuwe online platform kan je coole nieuwe projecten vinden, nieuwe projecten indienen, deel uitmaken van de community of toffe LIVE projecten bekijken en er zelfs aan meedoen!

Je kan je aanmelden op de Family Maker Camp en dit tegelijkertijd delen met je vrienden, familie of teamleden: samen maken de community van makers zo groot mogelijk! Dit gratis platform viert de wereld van het maken en gaat de strijd tegen de verveling aan door alle makers bij elkaar te brengen op een plek! Lijkt het je leuk om jouw ideeën hier te laten zien, of ben je juist benieuwd naar wat anderen allemaal kunnen? Neem dan snel een kijkje op de website en laat je inspireren! #maketogether