Door de groeiende verspreiding van het nieuwe Coronavirus (COVID-19), heeft het team van de Maker Faire Delft besloten om het evenement op 7 juni 2020 te annuleren.

Waarom hebben we dit besloten?

Het RIVM heeft besloten om alle vormen van samenkomst te verbieden tot 1 juni 2020. Ons evenement staat gepland op 7 juni a.s. Desondanks hebben wij besloten om het evenement te verplaatsen.

Wat nu?

Het team van de Maker Faire Delft is van plan om het evenement op te schuiven naar oktober 2020. We zouden alle huidige samenwerkingen die gepland staan voor 7 juni a.s. heel graag mee willen nemen naar de nieuwe datum. We zullen al deze partijen benaderen met dit verzoek.

Lijkt het je leuk om je idee├źn te komen presenteren op de eerste editie van de Maker Faire Delft, die nu in alle waarschijnlijkheid midden september gaat plaatsvinden? Je kan je nog steeds inschrijven, de Call For Makers staat namelijk nog steeds open!

We zouden graag alle partijen die we zondag 7 juni a.s. hadden willen verwelkomen bedanken voor hun enthousiasme. Laten we hopen elkaar nu in oktober a.s. te kunnen zien!

Het team van Maker Faire Delft